Verzending & Retournering

Verzenden & retourneren:

Verzending

Wij pakken alle bestellingen geplaatst voor 16:00 uur op een werkdag direct in, deze worden de volgende dag al afgeleverd door DHL! Plaatst u een bestelling in het weekend? Dan wordt uw bestelling maandag direct ingepakt en verzonden zodat u het dinsdag zult ontvangen. 

Wij verzenden onze pakketten aangetekend met DHL binnen Nederland en België. Zo bent u verzekerd van correcte afhandeling.

Na verzending ontvangt u direct een bevestigingsmail met Track & Trace code zodat u uw bestelling kunt volgen!

Verzendkosten:
€10 tot €60: €4,95
Vanaf €60 Gratis verzonden!
Buitenland toeslag: €2,-

Retournering

Is er iets niet in orde? Wij lossen het graag op! Neemt u alstublieft contact met ons op en wij doen altijd ons uiterste best samen met u tot een goede oplossing komen.

Wilt u uw bestelling retourneren? Dat kan natuurlijk ook. Laat dit alstublieft uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het pakketje aan ons weten, bijvoorbeeld per mail of via het contactformulier. Hiervoor hoeft u geen reden op te geven.

Stuur bijvoorbeeld een mail met als titel: Retour -ordernummer- en als inhoud de producten die u terugstuurt, zodat wij dit correct kunnen verwerken. U hebt na aanmelding van de retour 14 dagen de tijd deze aan ons te versturen. Na de daadwerkelijke verzending van de retour is het van belang een bericht te sturen dat deze onderweg is. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

U ontvangt het retourbedrag binnen enkele dagen en uiteraard altijd binnen 14 dagen na aanmelding van de retournering terug op dezelfde wijze waarop de betaling is verricht, mits het pakketje gearriveerd of onderweg naar ons is.

Let op: Onaangemelde retouren kunnen niet in behandeling worden genomen.

Het consumentenretourrecht is niet van toepassing op zakelijke orders.

Voor 16:00 besteld? Morgen in huis met: